top of page

Over ons

Studio van Hugten heeft hospitality hoog in het vaandel staan.

Het is een boutique waar eerlijkheid het langst duurt. Wij geloven dat het winkelen voornamelijk een gezellige en informele aangelegenheid moet zijn. Waar advies op maat, humor en de kwaliteit voorop staan.

 

Wij vinden het belangrijk dat klanten van alle doelgroepen zich op hun gemak en thuis voelen in onze winkel. Of dit nou om 1 item of een geheel nieuwe garderobe is, wij staan met plezier voor u klaar. 

 

Er worden hogen eisen gesteld aan onze collecties en zijn constant bezig deze te optimaliseren. Altijd in het achterhoofd houdend dat kwalitatieve mode betaalbaar moet blijven. Onze collectie bestaat van casual tot formele kleding. Wij hebben alles in huis om u er fantastisch uit te laten zien.

 

Daarnaast bieden bieden we een vermaak service aan. Wij werken met een gerenomeerd atelier om uw kleding op maat te maken en u er zo zeker van bent dat uw kleding perfect aansluit.

 

Als u op zoek bent naar kwaliteit, stijl en uitstekende service en waar met plezier gewerkt wordt, zien we u graag in de winkel voor uw nieuwe kledingbehoeften! ​​

bottom of page